Friday, May 25, 2018
image image image image image image image image image image
Купа Златица 2015 Купа Златица 2015 - Правила ,програма и онлайн регистрация
Регистрация
Купа Златица 2013 БЕЗПЛАТНО УЧАСТИЕ!!!  
Open DH Mountain Hill 2012 Троян 1 - 3 юни В периода от първи до трети юни, за втора поредна година се проведе състезание по спускане над Троян. Клубът ни бе представен от двете най-млади надежди при твърдаците: Дилян Ненов и Ивайло Богданов. Ето какво казаха те:
Shambhala open cup 2012 Преди два дни завърши най-тежкото, най-голямото, най-международното, най- нововелосипедното, най-прашното и най-стръмното състезание в България. Да, говоря за Shambhala open cup 2012 в Сопот!
Боровец Winter Bike Duel 17.03.2012 Боровец Winter Bike Duel 17.03.2012 Боровец - лъскав курорт, където хората ходят да покарат ски и борд. Курорт, където хиляди чужденци идват със семействата си за да си починат. Място, където обядваш на масичка пред ресторанта и до теб текат реки от конски изпражнения, придружени с ароматната си миризма. Мммм бон апети!...
Равносметка 2011 Сезон 2011г. за клуба за екстремни спортове „Свободно измерение”, в частност планинско колоездене, може да се счита за достатъчно успешен. Като цяло всичко тръгна нагоре, но единствено две тежки контузии промениха картината.
Камен дел 09.12.2011 Вечерта след осми декември. Аз съм на компютъра, готов за размазваща игра на Battlefield® 2. Изведнъж телефона звъни: "Ало, адаш? Искаш ли една разходка по Витоша?" "Ъъъ... Добре адаш."
Купа Златица 07-09.10.2011 Приключи едно дълго чакано състезание. Въпреки редица трудности клуб "Свободно измерение" успя да организира за втори пореден път "Купа Златица".
Кадри от трасето на "Купа Златица '11" Това е клип, показващ трасето, на предстоящото състезание "Купа Златица '11". Видеото е заснето от Лукан Червенков. Връзка към клипа.
Дългият път от Ком до Емине. Интервю със Стефан Рутев затова как с колегата си Стамен Василев изминаха този коварен маршрут. Е, вече всичко е факт. Разкажи как започна всичко. Лесно ли се решихте? - Почти всеки който е чувал за маршрута Ком – Емине и има сравнително реална представа за това колко дълъг е всъщност,

Open DH Mountain Hill 2012 Троян 1 - 3 юни

User Rating: / 0
PoorBest 

В периода от първи до трети юни, за втора поредна година се проведе състезание по спускане над Троян.

Клубът ни бе представен от двете най-млади надежди при твърдаците: Дилян Ненов и Ивайло Богданов.

Ето какво казаха те:

Стефан (С) - Завърши едно от най-атрактивните състезания България. Как се представи?

Дилян (Д)- Когато слязох бях 2-ри, обаче впоследствие останах 15-ти.

Ивайло (И) - Смятам че горе/долу добре се педставих, но и това състезание, както обикновено не мина без падания и завърших 12-ти.

С - Доволен ли си от себе си?

Д - Горе-долу, можеше и по-добре, ако не бях паднал горе над камъните. Поднесе и си легнах. По-надолу тръгнах да падам на една страна и се подпрях с десния си крак. Обаче не можех да прехвърля левия над рамката и не помня как продължих(понеже беше страничен наклон).

И - Мога и по-добре, не бих казал, че съм напълно доволен.

С - Как тренира за това събитие?

Д - Всъщност, не тренирах. След Сопот имам само едно спускане от преди няколко седмици. Но по време на тренировките, може да се каже, влязох в форма.

И - Както обикновено, покарах малко и така.

С - Кажи ми нещо за трасето! Какво представляваше? Имаше ли промени?

Д - Трасето ми хареса отново (когато беше сухо). Долната част беше различна, имаше няколко нови скока и оправени попивки. Преди финалния скок имаше направен и "Wall ride", който всъщност не използвах.

И - Имаше промени спрямо миналата година. Наистина беше по-добре от миналата година, но като цяло на мен лично трасето не ми допадна. Имаше много участъци, на които без въртене не ставаше, а като заваля и разкаля, беше още по-гадно. Също така попивките на скоковете не бяха много преценени. На някои скокове бяха прекалено близко, а на други далече и бяха доста меки.

С - Времето как беше?

Д - Очаквахме на 2-ри да вали, а на 3-ти да е топло. Обаче стана обратното. На 2-ри беше топло, а на 3-ти беше жега и заваля. Състезателите слизаха целите в кал и се чудехме как е нагоре. По-късно сами видяхме...

И - Времето събота на тренировките беше хубаво. Не валя и трасето почти изсъхна от петъчният дъжд. В неделя също бе6е хубаво, но по средата на квалификациите се изсипа голям дъжд и за самото състезание бе кално.

С - Имаше ли шумотевица по трасето?

Д - Ами не съм се заслушвал, обаче дочувах викове и шумове на места. Скромни, но от сърце!

И - Нямаше златишка агитка да дава зор на публиката, но на 1-2 места имаше задоволително шумни агитки.

С - Организацията бе ли на ниво?

Д - Може да се каже, че беше. С изключение на дребни детайли. На моменти имаше скъсани ленти и стояха по часове така, никой не ги оправяше. Извозването не беше зле ,този път имаше имаше и 2-ри камион , на който да се качим ,когато 1-вия ни "отнесе" горе , за да ни закара по-близо до старта , обаче доста хора не го използваха.Явно беше по-бързо с бутане към старта.Така решихме и ние с Иво.

И - Ами имаше малко проблеми с превоза за квалификациите. Иначе аз лично не забелязах проблеми в организацията и всичко вървеше по план.

Frontpage

Footer

Copyright © 2018 Свободно Измерение. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.