Friday, May 25, 2018
image image image image image image image image image image
Купа Златица 2015 Купа Златица 2015 - Правила ,програма и онлайн регистрация
Регистрация
Купа Златица 2013 БЕЗПЛАТНО УЧАСТИЕ!!!  
Open DH Mountain Hill 2012 Троян 1 - 3 юни В периода от първи до трети юни, за втора поредна година се проведе състезание по спускане над Троян. Клубът ни бе представен от двете най-млади надежди при твърдаците: Дилян Ненов и Ивайло Богданов. Ето какво казаха те:
Shambhala open cup 2012 Преди два дни завърши най-тежкото, най-голямото, най-международното, най- нововелосипедното, най-прашното и най-стръмното състезание в България. Да, говоря за Shambhala open cup 2012 в Сопот!
Боровец Winter Bike Duel 17.03.2012 Боровец Winter Bike Duel 17.03.2012 Боровец - лъскав курорт, където хората ходят да покарат ски и борд. Курорт, където хиляди чужденци идват със семействата си за да си починат. Място, където обядваш на масичка пред ресторанта и до теб текат реки от конски изпражнения, придружени с ароматната си миризма. Мммм бон апети!...
Равносметка 2011 Сезон 2011г. за клуба за екстремни спортове „Свободно измерение”, в частност планинско колоездене, може да се счита за достатъчно успешен. Като цяло всичко тръгна нагоре, но единствено две тежки контузии промениха картината.
Камен дел 09.12.2011 Вечерта след осми декември. Аз съм на компютъра, готов за размазваща игра на Battlefield® 2. Изведнъж телефона звъни: "Ало, адаш? Искаш ли една разходка по Витоша?" "Ъъъ... Добре адаш."
Купа Златица 07-09.10.2011 Приключи едно дълго чакано състезание. Въпреки редица трудности клуб "Свободно измерение" успя да организира за втори пореден път "Купа Златица".
Кадри от трасето на "Купа Златица '11" Това е клип, показващ трасето, на предстоящото състезание "Купа Златица '11". Видеото е заснето от Лукан Червенков. Връзка към клипа.
Дългият път от Ком до Емине. Интервю със Стефан Рутев затова как с колегата си Стамен Василев изминаха този коварен маршрут. Е, вече всичко е факт. Разкажи как започна всичко. Лесно ли се решихте? - Почти всеки който е чувал за маршрута Ком – Емине и има сравнително реална представа за това колко дълъг е всъщност,

Купа Златица 2015

User Rating: / 1
PoorBest 

Купа Златица 2015 - Правила ,програма и онлайн регистрация

Регистрация

Здравейте,

Клуб за екстремни спортове "Свободно измерение", Златица, Ви кани на четвъртото състезание по планинско колоездене, дисциплина спускане - "Купа Златица 2015". Поканата е както към активни състезатели, така и към всички, които харесват планините и искат да станат свиделите на един наистина екстремен спорт.

Тази година състезанието е кръг от Българските Колоездачни Серии, което означава, че ще носи точки за генералното класиране. Повече информация за сериите може да намерите на следният сайт - www.race-series.com

"Купа Златица 2015" ще се проведе от 25 до 27 септември. Мястото е така познатото трасе над с. Църквище, Златишки проход (Кашана).

Мероприятието се организира с подкрепата на: Община Златица, Дънди Прешъс Металс Челопеч, Great Wall, Адмикс ЕООД, Origin Bike Equipment, Scott Bulgaria, Техно Строй България ЕООД

Медийни партньори на събитието: MTB-BG.COM, Списание 360, BIKE-BG.COM, Хоби ТВ, Средногорие Медия

Онлайн регистрация и такса за участие:
Таксата за участие е 30 лева ако попълните формата за онлайн регистрация не по късно от 19 Септември 2015, а след това цената е 40 лева и ще може да се запишете само на място.

Попълнете следната форма, за да се регистрирате: Регистрация


1. Възрастови категории

- възрастта се определя към 31.12.2015, т.е състезатели родени след 2000г. нямат право на участие.

Жени (15+) - родени до 2000г. включително

Hardtail (15+) - родени до 2000г. включително

Юноши (15-16) - родени 1999г. - 2000г. включително

Мъже (17+) - родени до 1998г. включително

Мастърс (30+) - родени до 1985г. включително

Освобождаване от отговорност: За да се включи в състезаниeтo е необходимо всеки един състезател да подпише декларация за освобождаване от отговорност. С нея той освобождава от отговорност всички организатори и спонсори на събитиeтo, като поема цялостна отговорност за действията си и възможните последици. На място по време на регистрацията и получаването на стартови номера за всяко едно от състезанията, ще има разпечатани такива декларации. За непълнолетните лица, които искат да се включат в мероприятието е задължително декларацията да бъде попълнена и подписана и от родител/настойник. В случай, че по време на събитието на място не присъства родител/настойник, който да подпише декларацията пред организаторите, е необходимо тя да бъде предварително попълнена и заверена пред нотариус.

Застраховка: Задължително е всеки един участник да притежава валидна застраховка за дните на състезанието. Тя трябва да бъде от тип „Злополука за спортисти“ с покритие на разходи към Планинска Спасителна Служба (ПСС). В случай, че нямате такава, ще можете да я сключите при нас, като цената и варира около 5-6 лева.

Декларацията за освобождаване от отговорност може да свалите от тук: декларация

2. Правила

Задължителна екипировка:

- Каска с подбранник

- Наколенки.

- Технически изправен велосипед.

3. Програма

25 Септември/Петък

11:00 - 16:00 Регистрация/Обход на трасето (Няма да бъдат допускани велосипеди)

Регистрацията ще се осъщесвява в непосредствена близост до финала на състезателното трасе над с.Църквище.


26 Септември/Събота

09:00 - 13:00 Регистрация

09:00 - 17:00 Тренировки

27 Септември/Неделя

09:00 - 11:00 Тренировки

12:30 - 14:30 Квалификация (за определяне на стартова позиция)

15:00 - 17:30 Финал

- Награждаване

Тренировки: Задължително е всеки един състезател да е направил по минимум 2 тренировъчни спускания. Участниците ще бъдат записвани на старта и няма да бъдат допуснати да стартират без необходимия брой спускания.

Извозването до старта ще се осъщесвява посредством микробуси!

Очаквайте в близко бъдеще снимки и клип от трасето, както и още информация.

За всякакви въпроси може да следите темата във форума на mtb-bg.com, както и фейсбук страницата на събитието тук


Имейл за връзка This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Frontpage

Footer

Copyright © 2018 Свободно Измерение. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.